کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی

  • کد خبر: ۳۲۵۵۲۷
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از ثبت ۸۶ رویداد گردشگری در تقویم رسمی کشور خبر داد و گفت: این نشان از رشد چشمگیر صنعت گردشگری در استان دارد.

یوسف بیدخوری، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به ثبت ۸۶ رویداد گردشگری در تقویم رسمی کشور گفت: هدف اصلی از ثبت این رویدادها، جذب گردشگران و زائران به استان خراسان رضوی است. ما در حال حاضر با ۸۶ رویداد در صدر کشور قرار داریم و این موفقیت به ویژه به مشهد، که مرکز زیارت است، توجه ویژه‌ای دارد.

بیدخوری همچنین به برنامه‌های متنوعی اشاره کرد که در این رویداد‌ها گنجانده شده است، مانند جشنواره‌های فرهنگی، نمایشگاه‌های صنایع دستی و رویداد‌های مذهبی که در بازه‌های زمانی مشخص در تقویم برگزار می‌شوند.

وی افزود: این رویداد‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند ضمن جذب گردشگران، برنامه‌های خاصی را برای زائران حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در نظر بگیرند.

وی ادامه داد: در مشهد، نیمی از واحد‌های اقامتی کشور قرار دارد و به همین دلیل در طول سال هیچ‌گونه کمبودی در زمینه اقامت گردشگران نداریم. اما در ایام خاصی مانند نوروز و دهه آخر صفر، با افزایش تعداد مسافران، از ظرفیت‌های موقت و غیررسمی همچون زائرسرای قدس رضوی، شهرداری‌ها و سایر نهاد‌ها استفاده می‌کنیم.

بیدخوری تأکید کرد: این رویداد‌ها نه تنها به افزایش تعداد گردشگران کمک می‌کنند بلکه موجب ایجاد فرصت‌های جدید برای اشتغال و رونق اقتصادی در سطح استان می‌شوند.

توسعه اقامت گاه‌های بوم‌گردی

معاون گردشگری خراسان رضوی به تأسیس اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شهرستان‌های مختلف استان نیز اشاره کرد و گفت: ما به دنبال توسعه گردشگری در شهرستان‌های استان هستیم. مشهد به دلیل موقعیت ویژه خود در صنعت گردشگری زیارتی، به شدت مورد توجه است، اما سایر شهرستان‌ها نیز ظرفیت‌های زیادی دارند که با توجه به اقامتگاه‌های بوم‌گردی و برنامه‌های فرهنگی، می‌توانند جاذب گردشگران بیشتری باشند.

وی در ادامه توضیح داد: در کنار توسعه زیرساخت‌های گردشگری، توجه ویژه‌ای به میراث فرهنگی و صنایع دستی نیز داریم. بسیاری از غذا‌های سنتی و محلی استان ثبت ملی شده‌اند و به گردشگران این امکان را می‌دهند که علاوه بر تجربه زیارت، از فرهنگ و هنر محلی نیز بهره‌مند شوند.

بیدخوری همچنین به آماری از گردشگران داخلی و خارجی اشاره کرد و افزود: در ایام نوروز ۱۴۰۴، با توجه به ظرفیت‌های اقامتی ویژه‌ای که فراهم کردیم، تعداد زائران و گردشگران به حدود هفت میلیون نفر شب رسید که این آمار نشان‌دهنده رشد چشمگیر صنعت گردشگری در استان است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی اظهار داشت: با وجود بارندگی‌های شدید در برخی ایام، استان هیچ مشکلی در تأمین اقامتگاه‌های گردشگران نداشته و به صورت ۲۴ ساعته به مسائل و مشکلات احتمالی پاسخ داده شده است.

وی تأکید کرد: ما جزو معدود استان‌هایی هستیم که در طول سال هیچ‌گونه مشکلی در تأمین اقامتگاه برای گردشگران نداریم، به جز در ایام خاصی که نیاز به استفاده از ظرفیت‌های موقت داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->